torstai 1. elokuuta 2013

Nukkekotikerho

Elokuinen tervehdys kaikille! Syyskesän saavuttua alkavat näpräysprojektit kummasti syhyttää sormia. Tai ehkä kesän touhujen jäljiltä on yksinkertaisesti enemmän virtaa, tiedä häntä.

Joka tapauksessa nyt on kerrottavaa. Piipahdin eilen tamperelaisen Leluliike Nukkelan nukkekotikerhossa. Askartelemaan kokoontui mukava porukka, jolla riitti neuvoja ja ideoita hyvistä jiirisaksista Bilteman puutavarasäkkiin ja alennusguassiväreistä Tigerin viuhkoihin... Tällä kerralla askarreltiin nukkekodin tauluja ja hyllyjä sekä suunniteltiin syksyn aikataulua ja ohjelmaa. 

Poikkean kerhossa varmasti toistekin, kunhan aikataulut sallivat. 

Kerhon vetäjän, Miran, kiehtovaa nukkekotiblogia voi tutkia osoitteessa http://nukkekotilindberg.blogspot.fi/

***

P.S. Tänä kesänä sylvanialaiset muuttivat porukalla ”mummulle”, isoon projektinukkekotiin. Pupusen perheen nuorimmaiset, Jeremias ja Kerttuli, ovat jo hyvin mukana perheen hulinoissa. Kerttuli seisoskelee pystyssä ja ehtiväinen Jeremias kiipeilee joka paikkaan. Onneksi lastenkaitsinnassa häärivät apuna isot sisarukset Ruusu, Kide ja Benjamin, Paavali-serkku sekä joukko ystäviä ja sukulaisia. Pupupapan ystävät vetäytyvät iltaisin papan huoneeseen, jossa on avara parveke ja parvekkeella tähtikaukoputki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti